pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Roque Nublo

Kategori: Allmänt

Igår hänge vi med Rocky adventure på en bergsvandring på ett av Gran Canarias berg Roque Nublo. Men resan började sådär med att bussen gick sönder på vägen upp till startplatsen. Så där blev vi stående lite över timmen i väntan på ny buss. 
Men vi hade ju fin utsikt i alla fall :-)
 
Och bussen stod kvar när vi åkte hemåt igen 8h senare men med en servicebil bakom.  Så chauffören som körde vår buss lämnade av lite "picknick" till den stackars chauffören som varit vid den trasiga bussen hela dagen!
 
Nog om de vandringen var riktigt grym och en jättebra guide som berättade de ena och andra under turen som gick över 3 klimatzoner. Så ibland åkte tröjan på då de blev riktigt kallt och på hemvägen när vi stannade till på ett café kändes de som de regnade. Vilket de gjorde men de berodde på att vi o stort sett var i molnen och de är ju fulla med fukt. Några bilder från vandringen;
Här var de varmt!
 
 
Vackert var de allt! Och tänk att de bor folk lite varstans i dalgångarna!
 
De var brant både upp och ner så de känns lite i vaderna idag ;-)
 
Så här bodde en hel del av folken i bergen, grotthus men lägg märke till tv antennen! Och att man fortfarande bor så här var för att kunna hålla jämnare temperatur inne sommar som vinter. Och de kortet är taget vid kafét bland molnen.
 
Hoppla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: