pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Mountain horse interceptor high rider

Kategori: Allmänt

Jag har ju glömt att berätta att äntligen har mina vinststövlar kommit.
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"
- Ja så sägs det oftast
 
Jag fick ett mejl för några månadersedan om att leveransen från tillverkaren skulle dröja så antingen om jag vill ha ett annat valfritt par stövlar ur MHs sortiment eller vänta till runt vecka 21.... de kom vecka 23 :-)
 
Och de var lika snygga som på bilderna men rätt så hårda så det kommer ta mig ett par gånger att rida in dem känner jag. Än så länge har jag bara ridit med dem två gånger eftersom jag inte vill ha dem på vilka ridrundor som helst. Med risk för att skrapa dem mot ett träd då jag har en del rundor på skogstigar och ibland kommer ens ben mot en träd. Så jag väljer mina tillfällen!
 
 
En tur på Flora fick bli premiärturen i dem.
 
 
Visst hade de kunnat varit någon cm högre men med mina strutsben kan man inte få allt här i världen så det gör inget! Så än en gång ett STORT TACK till alla er som var med och röstade på mitt rim!
 
Hoppla!
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar!

Kategori: Allmänt

Då var midsommar över för den här gången och den har gått fort! Men det blev ingen dans runt stången för min del men med lite lagom firande så var det en trevlig dag.
 
Bland annat picknick på Lanthöjden!
Promenad på lanthöjden

Och på lördagen hängde några av mina sysslingar från Stockholm med på en vagnstur efter Åsa, inget de gör där uppe varje dag precis.
 
Och idag var det 90års kalas som gällde! Då min mormors syster nått upp till denna höga ålder så det var god mat och jordgubbstårta de bjöds på.
 
 
 
 
Har även mjökat fredag och söndag morgon så en sovmorgon igår, lördag fick jag men eftersom jag är så "smart" hade jag inte stängt av mitt alarm så jag vaknade ändå klarvaken kl 5 :-) men jag fick ju chansen att somna om.
 
Hoppla!
 
 
 

Hopplös!

Kategori: Allmänt

Ja vet jag är hopplös med att inte skriva men här kommer ett litet inlägg i alla fall. De senaste som hänt är att jag och Caktus tävlat i Karlstad i off. agilityklass1 och hopp 3 med 5fel i varje klass.
 
Bild från Karlstad på mig och tuss foto Mia Johansson
 
Jag och Micke har varit i Danmark över dagen och jag som i stort sett letat nya skor hela våren utan framgång hittade 3 par! i Danmark till bra priser med.
 
Bild från Danmark!
 
Och igår kom en extra fjordsto hem till mina gula som ska gå ihop med Moa i sommar eftersom det bara är hon som får gå på bete. Åsa blir tjock av att bara se gräs.... och Flora har haft fång och det vill vi inte få tillbaka på henne. Men nu i början får det gå ihop allihopa. Och det är roligt att se att det kan vara så stor skillnad Jane är endast 130cm i mankhöjd och Flora över 150cm! Men ändå samma ras bara lite olika gener och stam:-)
 
 
Full fart!
 
Och nu är det snart midsommar och på söndag är det 90års kalas som gäller! inte var år man får vara med om det :-)
 
Hoppla!