pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Tivedens Nationalpark

Kategori: Allmänt

Eftersom jag har knappt timmen i resa till Tiveden Nationalpark så är det skoj att ta en tur dit ibland. Det finns ju bra uppmärkta leder men sen att terrängen är över stock sten och stora berg gör ju inte upplevelsen sämre. Men idag hade vi lite otur med vädret då det regnade från och till när vi gick. Så en stund fick vi till och med ställa oss och trycka under en gran tills de värsta regnat över.
Vi tog en led som gick förbi Lilla och Stora trollkyrka som var på 5,4 km och det tog oss 2,5h timma så det kanske säger en del om terrängen och sen att de regnade så stenar och rötter blev hala gjorde det ju inte lättare.
 
Här hade vi fått upp värmen men det var innan första regnskuren....
 
Caktus, men bara för att gnälla lite eftersom det är en nationalpark så gäller koppeltvång på hundar men mötte två stycken som gick med sina lösa och de ena paret var svenskar så de borde kunnat läst de men även tyskarna då det mesta även är upptryckt på deras språk....
Micke :)
Naturbilder.
 
Så om ni inte varit där tycker jag absolut ni ska ta er dit men se till att vara frisk och hel i kroppen annars kan de bli svårt att ta sig runt!
Hoppla!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: