pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Caktus på hundträff i Borås

Kategori: Allmänt

I lördags så var Caktus med på en hundträff i Borås, det går ut på att någon bestämmer ett datum i Borås hundgrupp på facebook och sen får de som vill komma med sin hund. Ibland blir det promenader eller andra träningar eller som i lördags lek i hundrastgården. ( en STOR fårhage som används som hundrastgård vintertid )
 
Och först när vi kom in i rastgården hade flera stycken redan kommit och släppt sina hundar så Caktus blev snabbt "kontrollerad" av en rottis och en dvärgpincher. Och de tyckte väl Caktus lite si så där om men sen träffade han två stycken cockerpoo som han nog kände lite samhörighet med. Men även en lite jackrusseltjej var väldigt söt enligt Caktus men det var han inte själv om att tycka då även en borderterrier hängde efter jackrusseln.
 
Så det var en trevlig tillställning och det kändes kontrollerat fast det var så många hundar lösa samtidigt och massa olika raser. De jag kommer på som var där var chow chow, doberman, rotweiler, jack russel, beagle, cockerpoo, dvärgpincher, fransk bulldog, golden retriver, borderterrier, berner senner, chihuahua, blandras och så pudel då men endast Caktus av den varan. Men annars var det två stycken utav en del raser som var med.
 
Så som ni förstår här var det gott om hundar och ägare!
 
Caktus på hundlek i Borås.
 
 
Hoppla!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: