pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Örebro 1/9-12

Kategori: Allmänt

Idag hämtade jag upp Ebba strax efter halv 7 och åkte till Örebro brukshundklubb för att tävla agility. Och de körde small och medium före lunch och largehundarna efter lunch. Mycket bra upplägg tycker jag så kl 15 var vi hemma igen.
 
Och det var tydligen rivningens dag i dag eller så var det även att hindrena var maxade på sin höjd. För Ebbas hund kom lite galet och rev starthindret i första klassen. Och sen när Caktus startade agilityklass 1 så rev han också första hindret och ingen utav våra hundar brukar riva! Och förutom rivningen missade han en pinne i slalom så vi fick då ta om det meeeeeen vi klarade alla kontaktfält! Våra största mål för dagen med agility 1. För den klassen börjar verkligen bli tråkig nu så vi MÅSTE ta oss ur den snarast. Slutade på 17e plats utav 33st i ag1.
 
Sen var det dags för hoppklass 3 där flera SM ekipage deltog och vi klarade banan bra men tyvärr även en rivninig denna gång men denna gång på en oxer mitt i banan där man svängde direkt efter. Och vi hade tiden 32sek , någonting och 1an låg på 29sek. Så de är helt klart de små detaljerna med svängar och tajming de hänger på. Och referenstiden låg på 35sek så den klarade vi ju också utan problem. Men konkurensen är hård i klass 3 så med 5fel slutade vi på 21e plats utav 40st.
 
 
Och om två veckor har vi en ny chans att komma ur klass 1 så de är väl bara hoppas på lite tur och försöka träna lite mer.
 
hoppla!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: