pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

lördag 9juni

Kategori: Allmänt

Regn och sol om vart annat vara va den dagen hade att erbjuda. Men det blev mycket utevistelse ändå på förmiddagen följde Micke med och cyklade när jag red Åsa och ska man tro hans mobil så var rundan 1,3mil och de kan nog stämma för vi trasslade runt i skogarna.

Sen var de öppethus och kursavslutning på hundklubben som gällde och då bröt åskan ut. En riktigt åskskur kom precis i början men sen så höll sig vädret skapligt de två timmar de höll på med korvgrillning, tipspromenad mm.
Och de var allt ett gäng människor med sina hundar som vågade testa på agility så de var skoj.

Och på kvällen tog jag och pöjkarna en premiärtur med båten för i år och fisk blev de! Jag fick två aborrar och en mussla på kroken och Micke och Rickard en aborre var.
Och Caktus är helt åka båt galen han vekligen älskar att stå och kolla ut över vattnet och peppar peppar ta i trä än har han inte ramlat ur. Men just igår fick Casper och Elliott stanna hemma annars gillar Casper också att åka båt men däremot inte Elliott då han blir lite sjösjuk och ligger mest på båtens botten hela tiden när han är med stackarn.


Hoppla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: