pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

höströj!

Kategori: Allmänt

Ja idag klev ja upp 7.30 och käkade havregrynsgröt! Ja tycker de är riktigt gott bara de att ja så sällan har mjölk hemma och de vill ja ha till. Annars skulle ja säkert äta de oftare till frukost.



Sen morgonfodrade ja Lillen och Flora. Sen höll ja mig kvar ute till kl 13 då ja gick in och åt lite lunch och sen fortsatte jag ute i trädgården fram till 15 då ja möte upp Fia i stallet och vi red Åsa, Åse och Lillen, Moa med Flora som handhäst.

Och direkt efter de träffade ja Linnéa och Jason (labrador) och vi tränade lydnadsmoment. Jag tränade med Caktus och ja tyckte att han var riktigt duktig idag. Men ett race blev det och de såg för roliga ut Caktus springer i hasorna på Jason och skäller som en galning.





Så vilken skön och dag de varit då ja hunnit krattat och kört bort löv, klippt gräset, rensat i grusgången, alla hästar ridna och lyckliga hundar som fått vara med ute nästan hela tiden.


Men imorgon kallar jobbet igen så de är bara bita ihop och jobba har sovmorgon i alla fall då ja börjar halv 7 värre på tisdag då de är kl 5 som gäller!

Hoppla!

Kommentarer

  • Marie säger:

    Oj vad du tränar och står i :)



    Ja du vissa domare undrar man varför de blev det för de verkar inte tycka det är roligt. Eller var det kanske en tävling i för låg nivå för henne.....?

    2011-10-02 | 21:23:51
    Bloggadress: http://stallbrannebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här: