pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Veterinärbesök:-(

Kategori: Allmänt

Mina grejer ifrån Horze har kommit:-D Men de ligger fortfarande kvar på affärn så ja ska hämta ut de efter jobbet imorgon då jag ändå åker förbi.

Igår var det mindre roligt ja tillbringade 1h på Tassarnas djurklinink med Casper. Han har nämligen småskrikit i helgen utan att göra något speciellt de räckte med att ja bara gick förbi och han skrek så att ja trodde att ja råkat trampa honom. Men hur mycket ja än klämde och kände så reagerade han ingenting.

Så ja ringde till Tassarnas och fick en tid igår för ja märkte ju på honom att något var galet. Och veterinären kände och böjde igenom varje led i hans lilla kropp. Sen kom vi till böja huvudet uppåt och då skrek han till. Så det blev vidare till röntgen men vet. kunde inte se något på de bilderna uten skulle låte en annan kolla på dem idag. Sen togs de även massa blodprov på typ allt njure, lever fästingsjukdomar mm. För han är ju ingen ungdom längre så de kan va bra att veta va han har för värden i kroppen. Och när de gäller fästingsjukdomar kan de visa de mest konstiga symtom.

Och så fick ja smärstillande utskrivet som ja ska ge tills ja pratat med veterinären igen och hon skulle ringa mig idag när några av provsvaren var klara. Men har ännu inte ringt och några av proverna tog de en vecka för så just nu vet ja inte mycket.

Men de kan vara något i nacken i alla fall de som är mest troligt med tanke på hans reaktion och de stämmer ju med att när ja går förbi honom så tittar han ju självklart upp och då gör de ont. Men just nu får han ju smärtstillande och de verkar hjälpa men han är ju inte frisk för de.  Så de känns inte annat än lite jobbigt och inte va de billigt heller 3705kr!!!! Gick de timmeslånga besöket på som hittat!!! Men visst han är försäkrad men de är ändå pengar ja måste lägga ut men ja känner absolut ingen tvekan på att göra de för de är han värd. Men ja tycker bara att de är inte klokt va saker och ting ska kosta.


Men idag blir de agilitykurs för elever på klubben och de är anmälan på plats så de blir spännade att se om de kommer några;-) I vilket fall tänkte ja ta med Caktus och träna lite med honom innan eftersom vi ska tävla i Kungälv på lördag!

Hoppla!

Kommentarer

 • Helena säger:

  Nä men så tråkigt! Stackars Casper! Hoppas vetten hittar nåt svar på hans problem. Håller tummar och tassar för honom.<3

  2011-05-04 | 20:14:16
  Bloggadress: http://mittlillazoo.bloggplatsen.se
 • Madde säger:

  Ja veterinärbesök är verkligen inte billiga. Mitt och Pelles besök på Husaby igår kostade 9800 kr!!! Men vad gör man inte för dom små djuren... Hoppas det inte är nått alvarligt med Casper :)

  2011-05-04 | 20:29:56
  Bloggadress: http://madduskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här: