pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Helgen och lite till vettigt och ovettigt

Kategori: Allmänt

Jahapp, då var denna helg snart slut och en ny jobbvecka börjar imorgon. Började helgen med att vara med far på kvällsmjölkningen i fredags och de gick skapligt förutom att ja fick en kosvans i ögat aj aj den snärtade rätt hårt!!!

Igår va ja till Borås var bland annat på Hööks där de har sitt huvudlager och en rätt stor butik i alla fall om man jämför med de andra som ja varit i typ Örebros som är jätteliten. Så där blev nosludd till Åsas pullargrimma och en grimma inköpt. För er som följt mig blogg ett tag vet nog att grimmor är en förbrukningsvara hos mig. Men ja berätta nog aldrig om Moas som var sönder i haken förra veckan. Så just nu har ja 8st trasiga som hänger i en hörna i stallet;-) Förstår inte vad mina hästar gör???

Idag var ja redig fodrade Flora och Felix kl 8 gick hem och åt lite frukost och var ute i stallet kl 9 igen. Så till kl 11 hade jag ridit både Åsa och Åse. Blev dressyrträning med båda två.

Sen vidare till familjen plus mormor och åt morsdagstårta:-)

Sen blev de till att dra fram gamla hästtransporten och kolla så att allt fungerade inför besikting och de gjorde de. Så efter besiktningen kommer den åter vara till salu så är de någon som behöver köpa en hästtransport hör av er. Ska lägga ut en bild sen när ja har en;-)

Blev även en promenix med Flora och en ridtur på Moa som även innebar en dusch:-( Då ja lyckades planera in och rida henne just den halvtimmen då himlen öppnade sig.

Även hundarna har vart med lite här och var Mamma och Rebecka lånade Caktus och Elliott och gick promenix bland annat. Men för Caspers del är han fortfarande lite halt men verkar inte ha ont i nacken längre. Och svaret efter kastreringen var = att de var tumörer så himla tur att de togs bort men inte så skoj att veta de ändå:-(

Nu till något helt annat ja skulle nästan kunna tänka mig att åka till Ullared bara för att köpa trosor visst är de söta? <3
Källa Gekås Ullareds bloggen

Hoppla!

Kommentarer

  • Helena säger:

    Händelserik helg (som vanligt ;) !

    Skönt att du fått svar om Casper, men otäckt med cancer. :(

    Hoppas han kryar på sig snart!:)

    2011-05-29 | 20:19:45

Kommentera inlägget här: