pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Helgen på västkusten

Kategori: Agility

När man väl ska dit så är de ett stort plus om de är fint väder och den turen hade jag och Caktus solen sken hela helgen. Åkte till Orust på fredag kväll så då hans de inte med så mycket mer än en promenix ner till havet och lite käk:-)

Och på lördagen var de dax för agilitytävlingen i Kungälv och ja fick sovmorgon!!! Behövde inte gå upp förrän 08.30 för att hinna i lagom tid till tävlingsplatsen. Och inga hästar fanns de att morgonfodra som ja annars gör senast 8 varje helg.

Väl på tävligsplatsen insåg jag att vi på Töreboda Brukshundklubb är rätt bortskämda med hur klubben ligger. Denna låg nämligen på ett öppet fält emellan två stora vägar den ena E6an den andra lite mindre men med trafik på hela tiden. Så de var väldigt varmt som skönt va fläktade de lite men de fanns knappt någon skugga att tillgå om man inte hade tält med sig.

Först blev de agilityklass ett och Caktus sprang som en raket men hoppade tyvärr balansens kontaktfält så de blev 5fel och slutade 5a utav 43st. Så jag är absolut nöjd med de loppet.Sen blev de hoppklass 2 banan kändes riktigt rolig och lagom svår men tyvärr va ja för långsam så han tog ett hinder ifrån fel håll eftersom ja inte han få stopp på honom= Diskad

Sen blev de grillning på kvällen jag ensam med tre karlar och en hund, Caktus alltså men trevligt hade vi:-)

Och på söndag blev de hemgång och ja han även rida Åse en tur när ja väl var hemma.

Hoppla!

Kommentarer

  • Helena säger:

    Härlig bild på Caktus på klippan! Är han lika snäll och busig som han ser ut? ;) :)

    2011-05-10 | 19:15:32
    Bloggadress: http://mittlillazoo.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: