pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

flera dagar

Kategori: Agility

Här kommer en liten uppdatering ifrån mig internetet har krånglat en hel del de senaste och så har ja inte haft motivationen att blogga riktigt.

Men de som har hänt är väl att Casper har fotfarande ont men de märks att den smärtstillande medicinen hjälper och ska in och kastreras på tisdag.


Igår var ja och tävlade på Vara-grästorps bhk med Caktus och Elliott på deras officiella klass 1 tävling. Elliott kom på 11plats utav 38st 0hinderfel och 1,? i tidsfel i ag.1 och på 18plats av? i hoppklassen men med betydligt fler fel.
Caktus fick ju bara göra en start i ag1 och de blev flyg över kontakfälten på både gungan och balansen sen även en vägran så 15fel och en 11plats där med.

Sen på kvällen blev de en sväng till Olstorp (i nyktert tillstånd) som hade premiär!! De är verkligen ett roligt ställe för er som aldrig varit där:-)

hem och sova några timmar och vidare till Götene på inofficiell agilitytävling med två starter med Caktus. Första loppet öppen agilityklass gick snurrigt värre började med en tjuvstart ifrån Caktus och i samband med den tog han ett hinder ifrån fel håll= Diskade.

Sen var de hoppklassen en jätterolig bana som verkligen passade Caktus så han sprang på och vi VANN den klassen!!!

Så denna snygga rosett fick vi med oss hem idag!!! :-D  och även en strandhandduk:-)

Caktus stolt förstapristagare!


Hoppla!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: