pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Första tranan här, snart måste de va vår lr?

Kategori: Allmänt

Hörde på lokala nyheterna nu och första tranan har anlänt till Hornborgasjön! Och det måste ju betyda att våren är på gång i alla fall.

 

Sen är det ju självaste fettisdagen idag och då hör det till att äta minst en semla. Men jag råkade äta två;-) Köpte med mig ett två-pack hem efter jobbet och käkade en  när ja kommit hem. Sen tänkte ja att ska skulle ha sparat den andra tills imorgon men det blev visst inte så utan den slank allt ner den med.

 

Har även hunnit rida en runda på Åse och Sara var med och red Åsa och satt kvar trotts lite bakutsprakar. Åsa är bara för roligt tror att hon testar ryttaren lite. Sen om hon snubblar till eller blir lite rädd så tar hon tillfället i akt och flyger iväg och sparkar och studsar lite eftersom hon ändå fick en anledning liksom:-)

 

 

När det gäller hundarna så har de varit det vanliga promenix men även ett micro agilitypass i trädgården med slalomträning. Eftersom jag har haft ett 6-pinnars slalom uppsatt i trädgården hela vintern. Men inte till så stor nytta eftersom det ändå vart så pass djup snö där så man ändå inte kunnat träna. Men nu är det inte så mycket snö kvar så det gick fint.

 

Hoppla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: