pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Ett beklagande inlägg:-)

Kategori: Allmänt

Jo jag har blivit förkyld har gått runt och nysit väldigt mycket de senaste men i natt har de brutit ut ordentligt. Vaknade jättevarm först tänkte ja har ja dragit upp elementet i sovrummet? Men nej de hade ja ju inte traskade upp och tog febern 38.10 visade den! Eftersom ja började 5.30 så är de ju inte så lätt att hitta en vikarie så tidigt så ja tog en Ipren och planerade för att åka in och jobba tills framåt 7 iaf när fler börjat.

Tog på mig ytterkläderna för att gå ut med hundarna men vart var Elliott?? Ja ropade men ingen Elliott syntes till sprang en vända och kollade i huset men ja såg honom inte men sen hörde ja något litet pipande ljud ifrån toan:-) Ja hade lyckats stänga in honom där och aldrig märkt att han följt med in.
Väl ute med hundarna så lägger sig Casper ner och beter sig allmänt konstigt och de visar sig att han lyckats fastna i en gren med bägge bakbenen utav min taggiga björnbärsbuske. Ja försökte ta loss den men han morrade åt mig och de gick inget vidare. Så ja fick bära en arg och morrande Casper till trappan och gå in och hämta en sax och klippa bort grenen.

 

Sen för skoj skulle tänkte ja att ja kolla febern en gång till och då visade den 38.46! Men ja åkte in till jobbet och de slutade med att ja fick jobba hela dagen ändå till kl 13 eftersom de var dåligt med folk så ja har levt på Ipren och nu är ja helt klart piggare än i morses men ja får väl se hur ja mår i kväll och i morgon bitti.

 

Avsyr verkligen detta ja har inte tid att vara sjuk på lördag är de ju dressyr i T-boda och på söndag ska ja till Vara på riddag med fjordhästföreningen. Men visst är ja sjuk så går de ju inte, men ja vill kunna åka!!!

Hoppla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: