pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Bio bio bio!:-)

Kategori: Agility

Jo jag har blivit så sugen på att gå på bio efter att ha läst nyaste numret av tidningen Hundsport, agilitysidorna. Jag är verkligen ingen person som går på bio ofta men nu när vädret är som de är idag och efter läsningen så vill ja iväg nu!!

 

Men risk för att verka lite barnslig så vill ja se Hotell gyllene knorren! Men även Lasse Åbergs nya som ska komma ut någon gång 2011 - The Stig-Helmer story.

 

Det stod nämligen om inspelningarna kring dessa filmer och det ska vara agility scener med i bägge!

 

I Gyllene knorren så är det ju att de ska tävla agility med sin minigris och då stod det om dem som ställt upp med sina hundar. Då ägarna/hundförarna inte ens visste att de själva skulle vara med på filmduken förrän en vecka innan inspelning. Och att de fått kläder uppsydda som absolut inte var ”agilityvänliga” som tex. en lång kjol att springa i. Sen hade de tydligen hitta på lite hinder också som inte finns eller ser ut så på en riktig agilityplan men hundarna hade fixat de bra ändå.

 bildkälla

Så den vill ja helt klart se nu är det ju absolut ingen agilityfilm men jag tyckte faktiskt att julkalendern hade sina poänger så ja tror nog allt att den kan vara sevärd ändå.

 

Sen The Stig-Helmer story vet ja inte alls när i år den kommer ut men där kommer det visas betydligt seriösare agility efter vad ja kunde läsa mig till.  Då hundarna bland annat Åsa Emanuelsson, SM-vinnare kommer att medverka med sin hund och flera andra duktiga svenska ekipage. Då Ole har skaffat sig en mops som han tränar agility och han beskriver det som ett gym för hundar:-) Så den ska bli rolig att se den med!

                                            bildkälla


Vov!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: