pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

långhelg med födelsedag och tävling

Kategori: Häst (fjordhäst)

Ledigheten bara springer iväg och sen har vädret varit så fint så någon dator har ja inte hunnit med. Men det har ja iaf gjort:

Fredag: Jobbade från kl 05.15 till ca 9.00 väldigt skönt med kort arbetsdag.
Lektion med Åse för Anna inne i Töreboda ridhus, hon skötte sig jättebra men ja fick jobba för att få fram henne för skänklen ordentligt.
Hjälpte Far med kvällsmjölkningen.

Lördag: Åkte till Ullared och shoppade loss och på kvällen/natten blev de Olstorp där Rydell o Quick spelade.

Söndag: Trött;-) Red en tur ihop med Fia och Mari som lånade Åse och Åsa och jag red på Moa. Sen var de putsa grejer och tvätta hästar som gällde. Blev även en promenix med Flora ihop med Fia som gick med Lillen.

Och Åsa fyllde 6år GRATTIS Åsa

Och ni som kanske undrar om hundarna jo de brukar vara med lite här och var som när ja putsade grejerna mm. Sen har ja även snäll mor och syster som promenixar med dem när jag roar mig med annat:-)

Måndag: Klubbdressyr tävling i Töreboda, ja red både Åsa och Åse LD:1 och LC:1. Det var Åsas alldra första dressyrtävling men hon var bättre än sin syster visade de sig:-)

LD:1 Åsa 67,5% Åse 65%
LC:1 Åsa 59,6% Åse 55,5%
Åsa placerade sig i LDn med en 2a plats så en fin blå rosett plus ryktborste och massageskrapa fick vi:-) Och den tjejen som vann hade bara 1poäng mer än Åsa så ja är stolt över gumman.

kommentar vi fick " Fin uppvisning! Men poängen sänks tyvärr pga att den ogillar bettet/handen och blir ej stilla slår sig ofta fri från handen. Jobba på detta så kommer den långt!"

Jag och Åsa på prisutdelning


Ja tror att Åse kom på delad 3eplats ihop med 2st till om ja och kompisen räknade rätt men de återstår och se de kommer att lägga ut resultaten på hemsidan sen. 

En kommentar Åse fick " Fin uppvisning på ngt spänd häst. Nogranna vägar, hästen söker sig till fin form men är ännu svag- blir därför ostadig o vinglig"

I LCn vet ja inte alls vilka placeringar vi hamnade på med de va bara 1placerad till pris ( hur många placerade med pris i en klass avgörs genom hur många som startar i klassen)Jag och Åse bland alla bruna hästar:-)

Och nu ska ja och hundarna snart ut och åka båt en liten sväng på sjön.


Hoppla!
Kommentarer


Kommentera inlägget här: