pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

de var ett tagsen

Kategori: Allmänt

Va har hänt sen sist ja skrev tro?

Lite allt möjligt faktiskt:-)
I lördags åkte ja Micke och Rebecka till Liseberg! De var skoj, klibbigt varmt och rätt mycket folk men de är sånt man får ta när man åker dit sommartid.
På söndagen blev de en sväng till ett jättestort loppis som en idrottsförening anordnar en gång om året och där kan man fynda! Ja köpte mig dessa
Cavallo läderridstövlar för 20kr! oputsade kan tilläggas,ja bjöd en 20kr till tjejen som stod vi de den delen och hon - ja de blir bra de är ju så pass slitna. Och visst de är inte nya men 20spänn för ett par helt användbara läderridstövlar är inte fy skam. Så när ja kom hem blev de till att putsa upp dem och de blev riktigt fina. De satt väl inte helt perfekt lite korta i skaften och lite breda i foten men helt okej att använda hemma. Eftersom ja bara hade ridstövlar med dragkjedja i bak innan så passa dessa bra att använda leriga perioder och som lite slit och släng stövlar.
Igår kväll tog jag och Sara cyklarna för att kolla hjortronläget men de var inte så värst mogna hittade väl i runda svängar 20st mogna:-) så vi gav upp de och plockade smultron istället. De slutade med att vi plockat 1liter smultron även Lars kom och hjälpte till. Men vi har inte kommit fram till va vi ska göra med så pass mycket smultron än så just nu ligger de i min frys inför bättre behövade tider.
visst ser de goda ut?
Hoppla!

Kommentarer

 • Micke säger:

  Hej!!!!!

  Har du testat att springa i stövlarna?

  2011-07-06 | 23:21:43
 • Camilla säger:

  Åh smaskens!  Sv: Vi hade det jätteskoj!

  2011-07-07 | 10:04:58
  Bloggadress: http://camillahastskotare.blogg.se/
 • elin säger:

  ne ja brukar rida i dem;-)

  2011-07-07 | 13:44:03
  Bloggadress: http://pudelz.blogg.se/

Kommentera inlägget här: