pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Minisemester

Kategori: Allmänt

Jag och Micke passade på att åka på en liten semester till Helsingborg/Hälsingör ons-fre skojigt värre!!


Började med ett besök på tropikariet i Helsingborg de var spännande och en del djur var lösa bland folket bland annat denna söta lilla apa:Sen kollade vi självklart in stan och de hade en fästning nästan mitt i som vi var tvungna att gå igenom för att komma mellan hotellet och stan/färjan. Så där fick vi våran motion:-)
Och onsdagen tillbringade vi i Helsingör hos danskarna de var en fin stad men inte så billigt dock men de får man väl ta när man är på ett turistställe. Kollade även in ett slott i Helsingör som låg precis bredvid havet = jättefint.

Och på kvällen blev de käk och vi hittade ett väldigt bra ställe för en pastaälskare som mig:-)Pasta med fläskfile och kantarellsås MUMS!! fast oliven fick ligga kvar;-)

Sen under onsdagskvällen insåg vi att de var något på gång i Helsingborg något som hade med sport att göra då de var folk överallt i rödvita tröjor. De visa sig att det var en STOR fotbollsmatch Helsingborg mot något Belgiskt lag på Olympia stadium ca 500 meter från vårat hotell.

Och vi hade fönstrena däråt så vi hörde hejarklacken rätt så bra kan man väl säga och fick även se en hel del poliser passera, även ridande nedanför fönstret!

Så de har varit ett par riktigt goa dagar och hästarna har fått sin motion ändå med hjälp av Lin och Erika tack så mkt snälla ni!


Hoppla!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: