pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

hopptränat Åsnorna

Kategori: Häst (fjordhäst)

Idag hoppade jag, Jojo och Sara med hästarna igen känns som man får passa på när vädret är bra eftersom vi hoppar på gräs. Så skulle de regna så funkar de knappt med tanke på halkrisken.

Vi började med Åse och Schasen och de var så duktiga så slutade med att ja hoppade Åse ett varv då de flesta hinder låg på 70cm och ett på 80cm och de var inga större svårigheter. Så länge vi kommer rätt mot hindren.

Sen skiftade ja fjording till Åsa och Sara hoppade upp på Viggen och de gick skapligt de med men ja tror att första omgången gick lite bättre. Men Viggen var jätteduktig för att inte ha hoppat på jättelänge och Åsa är duktig när hon hoppar! Hon har rätt så stark egen vilja den damen kändes som hon var överallt och lite till men höjde ändå upp några hinder till 80cm. Så ja känner ju att höjden är inga problem bara vi får ordning på styrningen.
Här är ett kort som ja tycker blev helt okej på mig och Åse. Och va tycker ni om de rosa hindret då??? Visst är de coolt. ( De fina färgglada hindrena är inte mina utan Saras)


Hoppla!
Kommentarer

  • Vilja - Sveriges största häst & kalvblogg säger:

    sv: Tack! :)

    2011-08-03 | 15:51:10
    Bloggadress: http://kalvgalen.se

Kommentera inlägget här: