pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Doggy Professional Agility Cup 2011 och lite till

Kategori: Agility

Nu vill ni säkert veta hur de gick på tävlingen för lille Elliott. Jo vi tog tåget från Töreboda i fredags lite trångt men de gick bra.
Sen var de inte många meter att gå för att komma till hotellet Scandic crown som vi bodde på. Så fort vi kom inanför dörrarna blev vi varmt välkommnade och fick regnpochos och lite info papper.
Vi checkade in och jag och Ebba fick dela rum, vi hade önskat varandra så de var ju tur att önskningen slog in:-)

Halv 5 samlades alla för upprop och ännu med info och hundarna lämnades på rummen och vi åkte buss till Liseberg.

Och de var otroligt lite folk på Liseberg så på de 5 timmar vi var där han man åka massor av saker åkte bergodalbanan ( Lisebergsbanan) 4 gånger Balder 2 och så vidare. Mitt i sommaren brukar de ju vara minst en timmes kö till dessa men de var så lite folk så de till och med körde bergodalbanan två varv direkt utan att de som satt i behövde kliva av. Sen fick vi även äta för upp till 150kr så ja var onyttig och tog Burger king plus meny och dipsås, gratis är gott;-)

Tillbaka på hotellet fick vi hämta vårt nyckel kort av den tjej som hade haft ansvar för att kolla till ev. skällande /oroliga hundar. Men hon gick bara in om hon hörde något från rummen annars skulle de få vara i fred. Hon hade varit inne i vårat rum......så på vår lapp stod de, torkat spy och satt på tv`n.


Lördag Hotellfrukost!! sen var vi på tävlingsplatsen i trägår`n kl 10 då tävlingen startade och alla fick en välkomsgåva; T-shirt, godisbag att hänga i byxliningen, koppelreflex, bajspåserulle, hundvattenflaska, hundgodis och en kylfilt allt med Doggyreklam.

Först var de ett hopplopp och Elliott var på bra humör och sprang runt med 0hinderfel och 0,88tidsfel och hamnade 6a efter de loppet.


Sen fick vi mat utkört ifrån Max och festisar fanns att ta hela dagen så att vi drack ordentligt!

Agillityloppet var Elliott oxå felfri på hinder men med 3,? i tidsfel vilket innebar att vi i de totala kom före alla 5felare! Och slutade 7a. Och för de fick vi en sån här fin pokal!!!!
Hoppla!
Kommentarer


Kommentera inlägget här: