pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Åhh va dåligt av mig, ja vet......

Kategori: Allmänt

Ja bloggar jättedåligt har inte haft tiden helt enkelt. Kom på att ja har ju inte berättat att en ny ridhjälm har blivit inhandlad.


Denna blev de;   bild info

Och ja fick den 15% billigare än de vanliga priset eftersom de hade skolstarts rea just då.

Och den är väl utprovad för en av tjejerna i butiken hjälpte mig och provade helt utan att tänka på priserna och då var det den som ja valde att köpa eller en av de vanliga "tråkiga" hjälmarna som hon tyckte passade på mitt huvud.


Som den med läderbanden den valdes fort bort och den lite dyrare men liknade den jag köpte satt för högt upp i pannan på mig och så vidare. Så en så väl utprovad hjälm som jag har nu har jag nog aldrig haft.


Och idag besiktigade jag hästtransporten och den fick blankt papper!:-) 

Besiktningskillen var på bra humör och lite skämtsam -Ja du den här får du nog leva ett tag till med;-) Jag hittar inget att anmärka på!
Tänk om de alltid kunde låta så hos besiktningen.

Hoppla!


 


Kommentarer

 • Louise-hästblogg säger:

  ser snygg ut :) hoppas på att den var skön oxå :)

  2011-08-30 | 13:36:03
  Bloggadress: http://atlantico.blogg.se/
 • Jessica säger:

  Åh vilken härlig besiktningsman! :) Alltid skönt när bilar och släp går igenom så där lätt!  Sv; Tack snälla, jag är verkligen hur glad som helst!!! Vi har bara en tävling om året, och det är DM:et. Men nästa år får jag ju tävla två gånger, DM OCH SM, hihihi! Ni måste väl ha något DM som anordnas årligen också??

  2011-08-30 | 13:53:48
  Bloggadress: http://nordsvenskaoden.blogg.se/

Kommentera inlägget här: