pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Vilken dag de blev:-)

Kategori: Allmänt

Den här dagen har gått fort lite för fort enligt min smak.

Jobbade 1 timme längre än vanligt idag eftersom vi har varit tvungna att jobba in ställen som på schemat legat på fre och måndag, påskhelgen.

Väl hemma blev det promenix med hundarna och mormor, ja hon kom förbi och kollade av några saker om Rickards student på fredag och eftersom ja ändå var på väg ut med hundarna gick hon med. Men vi höll nästan på att blåsa bort för fy va vinden tog i en stund.


Sen blev de lite datorkollande hade tänkt fixa med deklarationen men de får bli imorgon istället.
 
Tog och red Åse och hoppade lite i hagen och hon hoppade riktigt fint och eftersom ja inte har någon koll på hur höga hindrena är så gick ja förbi där med hundarna och mätte. Så de högsta låg på 80cm och de kändes inte högt så de är ju skönt!

Lagade mig lite mat pasta med pastasås.


Vidare in till T-boda och kolla/testa ett par begagnade MH ridstövlar som ja köpte. Passade även på att kika på en hopplektion där en kompis var med och red.

Sen vidare till ridskolan och tittade på nästa kompis som red lektion där! Och efter den lektionen fick ja ett riktigt hedersuppdrag! Att klippa ridskolans fjordhästars manar och de blev riktigt fina tyckte ja! Innan var de bara rakt avklippta nu blev de en fin båge och den ena klippte ja även så att han fick en sorgkant. 

Hemma igen så blev de ännu en runda med hundarna och nu är de snart dax för sängen. Innan ja somnar sittandes vid datorn;-) ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Hoppla!
  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: