pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Påskhelgen gick för fort

Kategori: Allmänt

Påskhelgen/ledigheten gick alldeles för fort för min smak ja hade gärna varit ledig en månad till eller så! Men de är väl så har man skoj går allt så himla fort som i söndags fick ja ridhjälp så att alla hästarna kom ut på samma tur. Det blev ju rätt så lugnt för Åsa och Åse då men de skadar ju inte ibland de heller. Vill ni se bilder ifrån de så kolla in på Mari`s blogg där ni även får se en bild på Rut! Ja hon bor på stallets gödselstack och har gjort de nu i lite över två veckor. Och hon är nästintill tam men inte ringmärkt så ja vet inte va hon är för nån galen duva egentligen med rätt så söt i alla fall.

Sen på kvällen blev de grillning i Moholm, gott och mycket trevligt!

 

Och igår hängde Sara med och red Åse när ja red Åsa och även Jojo va med och red på sin Schasen. Och senare på kvällen hängde ja med och hjälpte till när Lars körde Viggen.

 

Så de har blivit mycket häst denna helg men ja har inte glömt bort hundarna heller så de har allt fått sin dagliga motion de med.

 

Så idag har ja planerat vila för Åsa och Åse i alla fall och så ska ja rida Flora en liten tur när de andra 3 får gå och beta gräs undertiden. Eftersom Flora hade sån kraftig fång förra året vill ja vara extra försiktig nu. Så antagligen ska hon få gå ihop med en annan fånghäst i sommar som behöver ungefär lika lite mat som henne.


Såna där blå bandage vill ja inte behöva se Flora med igen:-( Fotot är efter att vi var inne på djursjukhuset med henne förra sommarn då hennes fång bröt ut. 

Hoppla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: