pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Kategori: Allmänt

Ja lite så känns de faktiskt just nu här. Förra blogginlägget då kändes allt bara positivt efter dressyren men sen kom ett brev i veckan som i och för sig inte har ett dug med Åsas dressyr att göra.
Jo mitt kära jobb ska plocka bort en HEL månadslön!!!! :-( (Den kommer ju finnas innestående den dagen jag slutar) Och anledningen jo vi har haft de så bra att vi får så kallat förskott på lönen. Då vi får betalt för de vi gör samma månad den 25e istället för att få ut den lön man jobbat till sig månaden efter. De flesta företag har nog redan så men nu är de våran tur.
Så nu ska de ändras så vi får betalt för de vi jobbat månaden efter vilket i sin tur innebär en övergångsperiod då lönen hoppas över helt en månad och sen kommer på diverse blandade datum! Ska inte skriva allt här för så roligt är det verkligen inte men en sak är säker nu vill de till att tänka ekonomiskt!  I februari 2015 då kommer de vara som normalt igen så de blir en "spännade" tid nu.
Dags att börja söka extra jobb kanske? Det är ju tur att jag inte har bokat in någon dyr semester i alla fall! Och sist men inte minst nudlar är ju faktiskt gott som tur är  ;-)
 
Nu till något helt annat mycket roligare :-) Så här såg det ut i mina föräldrars trädgård här om dagen.
 
Finn ett fel!

Moa i hundhagen och Caktus och Elliott fick vänta utanför och har de tur så blev de lite gödslat också men de har jag inte kollat. Men Moa fick i alla fall beta lite gräs där inne eftersom de inte klipps så ofta...... Men Moa tyckte att både äppleträden och plommonträden var minst lika goda vilket inte var så bra tänkt! För börjar man äta träd så är de inte säkert att man får vara där så mycket mer.
 
Hoppla!
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Madde säger:

    MEN!? Så kan dom väl inte göra? Ska deras anställda leva på luft en hel månad?? Alla lägger ju inte pengar på hög. Särskilt inte om man har djur...

    2014-05-22 | 21:34:25
    Bloggadress: http://nytorpsjazz.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: