pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Hemma!

Kategori: Allmänt

 
 
Testade panoramafunktionen i mobilen!
 
Fast jag har varit hemma snart en vecka från varmare bredgrader fast superdupervarmt var de väl inte utan precis lagom som en svensk sommar. Vi bodde på hotell IFA Catarina i Playa del Inglés med all inclusive så de blev en del mat kan man väl säga då de hade en väldigt bra buffé frukost-lunch-middag!
smygfota lite i matsalen... Men visst dekorerade de fint?
 
Och den dagen vi gick vandringen var vi inte på hotellet vid lunch utan fick då med en picknickpåse istället med smörgåsar och frukt. Och frukten bestod av en kiwi och en apelsin var, kan hända att de hade varit en aning lättare med äpple och banan! Men ja kanske är kräsen som helst inte äter kiwi med skal och tycker apelsin är allmänt kladdigt att äta ute utan tillgång till att kunna tvätta händerna efter. Men annars var deras kiwi väldigt stora och goda! Så de slank ner ett par stycken under veckan.
 
Och den dagen vandringen var fyllde Micke år och när vi kom tillbaka till rummet på kvällen stod där en champangeflaska i vatten (hade varit is). Hur snällt var inte de för de var inget vi beställt.
 
 
Vi bodde även väldigt nära Maspalomas sanddynor med sand ifrån Saharaöknen vilket var rätt härligt att gå runt men rätt jobbigt och varmt för fötterna. Barfota blev de varmt som ja vet inte vad ibland och hade man skor blev de fulla med sand stup i ett ett riktigt i.lands problem de där som ni hör ;-).  Så som tur var om man inte orkade gå och ville till vattnet så gick de gratis buss från hotellet flera gånger per dag men den testade vi endast en gång. Då vi hittade en mysig gångväg utmed öknen som inte alls tog lång tid att gå för att komma ner till strandremsan som var 8km lång.
 
 
Blev en del shopping med då de var bättre priser än hemma på som kläder och väskor mm. Sen vet man ju inte kvalitèn men de får man ta för de priset som tex bikini över + underdel för 5 euro de är billigt, mindre än 50kr liksom!
 
Nu blir de en stor bild men de är för att ni ska se de söta i bilden tagen på en marknad vi var på en dag. Där klockförsäljaren satt och matade sina små hundar med smörgås.

Och mina dogs då? Jo de har bott på hundpensionat hela veckan och jag var så nervös inför detta men de gick bra! Elliott var väl den som tyckte de var lite sådär och ville inte vara ute så mycket men de ville inte en 12årig dvärgschnauzertjej som var där heller. Så pensionatägaren hade testat och låta tiken vara i Elli och Tussens box och de gick hur bra som helst. ( Jag hade godkänt att de fick vara med andra hundar tik som hane, annars hade hon aldrig gjort så) Så när Caktus var ute och röjjde i stora hagen kunde Elliott och hon sällskapa inne. De hade till och med legat och sovit rygg i rygg <3 Så de var så hemskt att lämna henne där när jag hämtade mina för hon skulle vara där i 2veckor till! Och hon skällde så hjärtskärande när hon blev själv i boxen men jag hoppas hon fick umgås med de två mellanpudlarna som jag även såg där. Eller någon av alla de andra hundarna där. Är själv lite facinerad av hur populärt hundpensionat/dagis verkar ha blivit men visst är de bra om de fungerar.
 
Och just de inte ens Åsa fick lugn och ro vilket var kanon då Sofia red henne när jag var borta och även Moa och Flora hade fått komma ut på en tur!
 
Hoppla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: