pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Nya grannar?

Kategori: Allmänt

Ett grannhus till salu! Sevärt! http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1144043
 Om man kan kalla de grannhus fast de är några km emellan. Men eftersom husen är så få på landet blir granne ett rätt stort område. 
 
Och när ja nu såg att de kommit upp en till salu skylt på ett av torpen så blev ja lite nyfiken och gick ut på nätet och kikade. Känner inte alls damen som bor där men mött henne ibland när ja ridit eller varit ute med hundarna. Då hon också har hund som hon är ute och går med.
 
Och kan inte annat än le åt fastighetmäklarens texter allt ska låta så flott fast vem som helst ser att de är renoveringsbehov så de skriker om de. Som texten lummig trädgård = ovårdad! Detta gäller generellt husannonser nu i mitt tycke. Men de som fick mig att skaka på huvudet med denna annons är nära till busshållplats! Jo visst låter de bra förutom att de endast finns en buss som passerar vardagar en gång morgon mot Mariestad och en gång under eftermiddagen hem från Mariestad! Och då anpassat till skolelever för de skulle aldrig gå att pendla till ett heltidsarbete med de busstiderna.
Fast om man vänder på de,  de kan inte alltid vara lätt att hitta guldkornen i en del fastigheter för att få de säljbart. Bra fantasi är säkert en bra merit vid de typer av objekt. 
 
Hoppla!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: