pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Cirkus och nästan semester

Kategori: Allmänt

Igår kväll var ja på cirkus!! Rättare sagt cirkus Maximum ja hade inte varit på cirkus på säkert minst 10år innan igår. Så de var riktigt trevligt och otroligt duktigt folk som uppträdde och även djuren. Tänk er 7st friser-hingstar lösa som lyder minsta vink deras människoledare ger. Ja skulle inte ens klara de grejerna med  en häst:-) 


= Friser en hästras för er som inte visste det. bildkällaDe känns som ja nästintill har semester i alla fall när jag inte jobbar;-) Eftersom Rebecka har påsklov denna vecka och motionerar då hundarna åt mig. Så igår när ja kom hem var huset tomt.

Så ja förstod och misstänkte att hon var ute med dem men strax efter fick ja ett mess om att de var kvar hemma hos dem och ja fick hämta dem när jag ville. Så ja passade på att städa, plocka och diska lite när de inte var några hundar ivägen. Fast de är små och ”bara” hundar så på något sätt kändes de som ja fick mycket gjort när de inte var hemma och sprang ivägen. Sen blev det ju cirkusen så ingen ridning hans med.

 

Men idag får ja ridhjälp utav Fia som är snäll och hänger med på en av åsnerna och hon kunde även imorgon!!:-D KUL!

 

Och hundarna har Rebecka varit ute med och gått upp till Götakanal och tillbaka så de är en sväng på ca 8km!

 

Och vädret har varit kanon både igår och idag så ja de känns som semester för mig det här med så mycket hjälp!!


Skvaller: 

Egentligen är de väl inte så speciellt men ja bara kände för att blogga om de. Jo i förrgår när ja var ute och gick med hundarna så möte vi Elisa i Elisa´s dansbandet ni vet. Coolt va;-) Ja har gjort de många gånger för men nu när hon börjar bli så känd så kan ja ju passa på att skryta lite med det! Hennes familj har nämligen sommarstuga upp vid sjön så de är ju därför men ändå.

 


Hoppla!! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: