pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

agility Kristinehamn 9/10-11

Kategori: Agility

Igår var jag och Caktus och tävlade i Kristinehamn en väldigt lång tävlingsdag åkte hemifrån 07.15 och var hemma 20.00!!! Och inte nog med de natten innan var även  höstens kallaste natt hitills med minusgrader under morgonen så kallt var det också hela dagen och den sista starten gjorde jag i regn.

Första loppet för dagen för oss var agility klass 1 och där kom vi runt med 5 dumma fel, han gick på gungans kontaktfält men den han aldrig slå i marken innan han hoppade av:-( Men en 4e plats räckte det ändå till.

Sen var de en lång väntan innan nästa start det var många som strök sig men ja höll ut och de var väl tur de eftersom Caktus gick kanon i hoppklass 2 så vi sprang och VANN klassen med bästa tid och 0a på hinder. Gud så skönt de ändå kändes efter de loppet och med den väntan så hade det varit väldigt surt och diskat sig.

Och inte nog med de den här vinsten innebär även att numera tävlar Caktus hoppklass 3!! Högsta klassen för er som inte är så insatta och därifrån kan man börja samla SM poäng sen. Men tyvärr har vi inte en enda pinne i agility 1 så nu måste kontaktfälten fixas..........så vi kommer upp i klass 3 där med.



Tävlingboken med uppflyttningarna i de är ju 15% bästa dubbelnollade som får pinne i klassen och de gånger Caktus lyckats har vi vunnit alla gånger utom en då kom vi tvåa!

Hoppla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: