pudelz

Min vardag, agility och fjordhästar

Kristinehamn 27/2-11

Kategori: Agility

Då var ja vid datorn igen var ju och tävlade i Kristinehamn med Caktus i söndags och det gick sådär. Vi startade officiellt agilityklass 1 gånger två. I agility A så gick de racerfort och balansens som var banans andra hinder hoppade han av mkt tidigt. Hörde till och med domaren ojjjjj men men det var bara att fortsätta:-) sen passerades A-hindret två gånger och ja var säker på att han missade nerfartens kontaktfält minst en gång ev. båda gångerna. Men tydligen inte enligt domaren eftersom när resultatet kom upp var det bara 5fel och näst snabbast tid skiljde bara några hundradelar till 1ans tid. Men va hjälper det när man får 5fel!!! Så surt och så nära en pinne.  Vi kom 7a utav 32st och självklart var det pris till 6e.

 

Agility B vet ja inte riktigt vad som hände men det blev mkt snurrigt och vi fick iaf två vägringar och kontaktsfältsfel igen och fick 20,?fel!! Och kom på 21plats av 31st och sist utav de placerade.

Så på lördag är det tävling i Örebro som gäller och då måste de gå!! Men då har vi bara en officiell start på oss och en inofficiell där man inte kan plocka pinnar men de är ju ändå en träning.  Det är ju verkligen bra att han är så taggad och snabb men bara han kan ta det lite lugnare på nerfarterna skulle ja vara nöjd med min lille Tuss.

 

Voff!

Kommentarer

  • Helena säger:

    Synd att det inte rikigt ville sig för er. Men du ska se att på lördag - då tar ni pinnen! håller tummarna

    2011-03-02 | 20:01:16
    Bloggadress: http://mittlillazoo.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här: